subota, 3. rujna 2016.

Kako su prošla prva dva dana nove školske godine?Ja se nadam da su vama ova prva dva dana nove školske godine prošli odlično. Ako ste krenuli u četvrtak, ali ako krećete u ponedjeljak - želim vam da vam bude odlično.
Eh, sad ja nisam mijenjala školu jer sam idalje osnovna, kao što mnogi znaju, završni razred. Dobila sam 5 novih nastavnika, prvi dan sam upoznala novu nastavnicu matematike, građanskog, a ostale sam već znala. Drugi dan sam trebala upoznati novog nastavnika turskog, ali nisam nije došao na čas nemam pojma zašto. Upoznala sam novu nastavnicu historije, a naš razredni je trenutno u Turskoj tako da je umijesto njega došao novi nastavnik (mislim i prije sam ga znala, ali je opet novi pošto ne radi tu) tako da smo i njega upoznali i eto.Novih učenika u školi nije bilo, osim onih koji su došli u šesti njih još skoropa nikog ni ne znam. A iz razreda bukvalno ni skim nisam progovorila, osim sa mojom prijateljicom s kojom sam pričala i preko raspusta i viđala se sa njom. Sa ostalim djevojčicama ono formalno, a s dječacima nikako. Nemamo teme jednostavno, mislim nadam se da nisam jedina koja je u takvoj situaciji, ali ni ne trebaju mi oni jer mi vade živce.

Ako zumiramo utiske sa prva dva dana pa nije bilo loše. S obzirom da sam se zadnji dan razbolila (mama kaže od nervoze radi škole) pa imala i temperaturu, povraćala i šta sve ne i mislila sam da neću moći prvi dan u školu i bilo mi je žao ali sreća ozdravila sam i otišla sam u školu.
Mogu vam reći, mirne duše, da su mi prva dva dana bili o d l i č n i. Mislila sam da neće biti i da će biti očajno, ali mi je bilo lijepo. I nadam se da neće biti problema i u sljedećim danima i da će mi biti lijepo i sljedećih dana.

Iako mi je raspust jako brzo prošao, na tom istom sam se mnogo i dosađivala tako da sam i osjećala neku potrebu za obavezom i nekako čekala školu, iako silno učenje zvuči kao velika muka, ali bolje je i to nego sjediti po čitav dan u kući. I vrijeme u školi mi isto bude zabavno, šetanje i slično, između časova pa na nekim časovima i tako.


I to bi bilo to. 

Kako su prošla vaša prva dva dana u školi, ako ste krenuli?

Voli vas vaša,


Broj komentara: 13:

 1. Meni su prva dva dana prošla odlično!A i tvoj post je odličan!Uskoro ću i ja uraditi sličan post. :*


  anastasjastyles.blogspot.ba <--------------- novi post

  OdgovoriIzbriši
 2. Meni su prva dva dana bili savrsene,bukvalno sve vreme sam se smejala i zezali sa svima iz odelenja!
  jovanaslife.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 3. Meni su prva dva dana prosla okej,ista situacija i sa mojim odeljenjem :/.Ucis turski?Wooow,blago tebi!!

  mywonderland-xoxo.blogspot.com--novi post,u pitanju je wishlista pa bi mi znacilo da kliknes na linkove <3

  OdgovoriIzbriši
 4. Meni su bili savršeni dani, privikavam se dok mogu i kako mogu. Privikavam se jer se skroz novo odeljenje pa mi ne ide bas najbolje ali se trudim dosta.

  http://broken55.blogspot.rs/?m=1
  Ako mozes zaprati me, od mene imas follow.😊

  OdgovoriIzbriši
 5. Nisi jedina, imam jednu prijateljicu s kojom volim razgovarati, a ostali mi svi vade živce, drago mi je da nisam jedina. Nekad se zapitam ako je problem u meni, ali ipak ne mogu sa savkom osobom imati zajedničkih twma. Krećem u školu u ponedjeljak, znači samo sutra još uživam, haha. :D
  Sjajan post.

  https://xxmybeautyblogxx.blogspot.hr

  OdgovoriIzbriši
 6. Prva dva dana su bila super,osim sto smo poceli da ucimo novu lekciju iz geografije i tehnickog...-.-
  Odlican post!❤:)

  ksenijinkutak1.blogspot.rs <--- novi post

  OdgovoriIzbriši
 7. Odličan post!Drago mi je što ti je bolje!Mi smo dobili neke nove nastavnike na zamenu.Menu su prva dva dana generalno dobro prošla!♥♥♥

  http://chelchiechelchie.blogspot.rs/

  OdgovoriIzbriši
 8. Super post. Nadam se da ćeš imati zanimljivu i uspješnu školsku godinu <3

  Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

  OdgovoriIzbriši
 9. Jako kreativan post draga. ♥ I meni su prva dva dana odlicno prosla, nemam na sta da se zalim, i nadam se naravno da ce i ostatak skolske godine biti takav. :)

  <333333333333333333333333333333333333

  eslyisworldview.blogsport. com - storytime iz Grcke!

  OdgovoriIzbriši
 10. Moja prva dva dana su bila jako naporna, s obzirom na to da smo već počeli sa radom. A tebi zelim svu srecu u novoj skolSKOJ GODINI <333

  http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

  OdgovoriIzbriši
 11. Mi smo već prvog dana počeli s učenjem novog gradiva, moram priznati da mi se ovaj tjedan uistinu odužio i kao da je trajao dulje nego što ustvari jeste. Drago mi je da se tebi dopalo! Sretno u novoj školskoj godini :)
  Novi post je kod mene pa pogledaj: shoppingholic-dreamer.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 12. Ao passar pela net afim de encontrar novos amigos e divulgar o meu blog, me deparei com o seu que muito admiro e lhe dou os parabéns, pois é daqueles blogs que gostaria que fizesse parte de meus amigos virtuais.
  Pois se desejar visite o Peregrino E Servo. Leia alguma coisa e se gostar siga, Saiba porém que sempre vou retribuir seguindo também o seu blog.
  Minhas cordiais saudações, e um obrigado.
  António Batalha.
  Peregrino E Servo.

  OdgovoriIzbriši
 13. Divan post draga <3
  Pogledaj moj blog . Pišem o fashion,beauty i lifestyle temama .Bilo bi mi drago da zapratimo jedna drugu i uživamo u novim postovima ♥

  http://herecomesajla.blogspot.ba/

  OdgovoriIzbriši