petak, 28. kolovoza 2015.

Back to school: DIY #2


 Pozdrav svima. :)

Eh, ovako. Danas je tema opet Back to school, mlo sam 'šnjofrala po internetu i našla neke slatke DIY za školu. Pa sam ih napravila i odlučila da ih podijelim sa vama. Pa ako se nekom svidi, neka napravi. Znači, odmah da kažem i nisu mi baš ispale ono wow, a nije ni toliko loše hah. Pa da krenmo.Eh, kao što vidite na slici tu su kao pernica od džepa i planer. Pa zanima vas kako napraviti? Ostanite sa mnom, pa ćete otrkiti vrlo lahko.


Potrebno vam je: Neke stare traperice, makaze, lijepilo, tempere (nemojte zamjeriti što su istrošene, hah, nisam ih ove godine kupovala našla sam neke na polici), lak. I da, čičak kojeg nisam uslikala da imate čime pričvrsiti pernicu, igla i konac. Pa da krenmo.


Izrežete džep tako da nema okolo ništa nego samo džep.Kao što vidite unutra sam stavila te čičke, da se može zaklopiti. Mislim, ušila sam ih za džep sa unutrašnje strane i stavila pribor koji mi je potreban.


Jako lepo a jednostavno. :)


Slijedeća stvar, i zadnja ajmo reći, je ovaj planer. Jest da nekom izgleda glupo, a meni se baš sviđa. hah.


nazad izgleda ovako; Pa.. tu nije ništa posebno. Izrežete hlače zalijepite i sa prednje i zadnje strane, onda sa prednje malo ukrasite stavite kao ovu storu, temperama i lakom se malo glupirate, napišete šta želite i to je to. A sa zadnje strane samo izrežete još jedan džep i zalijepite  tu možete staviti olovku sa kojom pišete u taj planer.

 • To bi bilo to što se tiče ovog posta, ako želite još ovakvih postova, pišite u komentare.
 • Iako vas nema puno, 29 vas, meni jako znači jer ovaj blog imam 10 ili malo više dana, tako da mi jako znači svaki vaš komentar i ko god se učlani u moj blog.
 • Čujemo se u slijedećem postu, baj. <3 

Broj komentara: 14:

 1. Hello from Spain: great DIY. I just discovered your blog and I like the variety of topics that you write. Fashion and beauty are my hobbies with my Barbie doll collection. Right now I have a blog dedicated to those dolls that I invite you to visit: http://all4barbie.blogspot.com.es/ If you want we keep in touch. I already made me a follower of your blog.

  OdgovoriIzbriši
 2. Prelep post. Bas su lepe ideje, probacu ih :***
  Novi post na mom blogu → www.neramisic.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 3. Super ideje! ♥

  http://sarahmakeupp.blogspot.com/ <- giveaway u toku!

  OdgovoriIzbriši
 4. Slatko je,odlicna ideja <3

  novi post na mom blogu:

  tijanaqueenoffashion.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 5. Odličan ti je blog <3
  Posjeti moj,i komentiraj ako ti se sviđa <3 <3
  http://doroty4.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 6. Super diy projekt :)
  Iako bih ja to napravila i samo drzala u kuci ili bih napravila vise takvih kao pernica i objesila u sobi i tu drzala sve olovke, kemijske i sve ostalo :)
  Inace si mi bas super <3

  OdgovoriIzbriši
 7. Sjajan post, kao i ceo tvoj blog :)

  allforgirls14.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši